Utoléri magát


Egy barátom mesélte régen, hogy a kislányával azt csinálták, hogy minden este, lefekvés előtt átbeszélték az őket ért aznapi élményeket. A kislány így nyugodtan megemészthette a történteket, feltehette a kérdéseit és ezután nyugodt alvás következett, másnap pedig az újabb kalandok.

Szerintem ezt felnőttként is meg kell tenni. Nekem legalábbis minden nap rendet kell tennem magamban, hogy másnap megint legyen helye a rengeteg új élménynek.

Az utóbbi időben a munka és az ambíciómnak köszönhetően a hobbim is a fejemre nőtt, egészen későn kerülök ágyba, és a hülye okostelefonom miatt esténként nem adom meg magamnak azt a néhány perc csendet ami kell, hogy egyenesbe jöjjek magammal, vagy nem veszek a kezembe egy könyvet, aminek a lapjai fölött elmeditálgatva belealszom a kilencedik oldalba, hanem a telefonomat nyomkodom.

És amikor végképp elfáradok, akkor lebetegszem, általában felsőlégúti hurutos valami lesz a baj. Így kényszerítem magam pihenésre. Tomi figyelmeztetett tegnap, hogy vigyázzak, mert a testem erősebb a fejemnél, pedig ennek fordítva kellene lennie. Megálljt kell parancsolni, hogy ne a betegség legyen a megoldás ha nagy a teher, mert ha nem vigyázok, megnézhetem magam...

Megjegyzések

goraka üzenete…
ez én voltam?
Ago üzenete…
Az okostelefont szokni kell. Amikor rádugod este a töltőre az ágy mellett, ellenőrzöd az ébresztőt, utána meg kell szünnie okostelefonnak lenni. A másik kitünő, de rádtelepedhető szolgáltatás az állandó e-mail. Először tök jó. Most már tényleg csak szükség esetén nézem. 3G nincs, csak végszükségben, pl. eltévedés van és kell a Maps, ha nem indul az iGO.
Fél év alatt meg lehet szokni :)
goraka üzenete…
én este a seggembe dugom, ha ott rezeg, még legalább kellemes is. hmm? hamar visszaszoksz a 3G-re, generálod az eltévedést.
Ago üzenete…
@goroka: prosztatamasszázsra kicsit széles ez a telefon, imho. azért Mse blogját ne húzzuk le így :)
A 3G kikapcsolása pihenés is. Nekem szakmai ártalom az internet használat, örülök, ha nincs folyamatos kapcsolat, jók a "pihenők".

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Contact

i wish

Kakaós reszelt túrós