2010. szeptember 4., szombat

Farewell

photo by Esztro

Me and my bike. 3 éve jóban rosszban együtt...tegnap a váza elpattant, így elválnak útjaink. 52-54es országúti vázat keresek, amire aztán Wolf szervei átültethetők. Hihetetlen, hogy egy tárgy ennyire szerethető. Fáj a szívem érte...

7 megjegyzés:

leon a profi írta...

Hátha lesz zöld bijancsi, rajta vagyunk!! nagyon örültem, hogy bent voltál tegnap!! Atom jól néztél ki az új hajaddal, és nagyon erős + kisugárzásod volt!! Még rágondolni is jó:) SZIA!!

András Hídvégi írta...

De nem ütötted meg Magad?

zuango írta...

Igazából nem látszik semmi a vázon. Tökéletesen néz ki, nem estem el, semmi effélék. Csak elpattant. Egy apró ponton keletkezett kis rozsdafolt nyomán. De ez hozzáértők szerint lehet akár nagyobb baj okozója is, így a vázat le kell cserélnem. Ezzel gyakorlatilag minden régi alkatrész lekerül a bringámról, Ez 3 éves sorsközösségünk utolsó állomása. Irány arccal az új lehetőségek felé...

András Hídvégi írta...

Örülök, hogy nem ütötted meg Magad.

Ago írta...

Új kerekek, új célok, új állomások felé visznek? Hát igen, van amikor egy-egy változás magával hoz sok más változást is, vele jár. van amikor a régit sajnálod, de az új lehetőségek is nagyon jók tudnak lenni és nagyon hiányoznának az életedből. új bringa, új élmények, új emlékek, új kötődés :)

goraka írta...

van itt egy 54-es Raleigh versenyváz, az a kérdés, hogy milyen legyen a színe és mi legyen az új neve a dögnek?

zuango írta...

A dög ezúttal feketéről fehérre változtassa színét, és hívják zuango-nak. Legyen egy üveggolyó a váz elején, alatta a nevével. Kormánya szarv. További részleteket illetően személyes konzultációt kérnék. Köszönettel.