Farewell

photo by Esztro

Me and my bike. 3 éve jóban rosszban együtt...tegnap a váza elpattant, így elválnak útjaink. 52-54es országúti vázat keresek, amire aztán Wolf szervei átültethetők. Hihetetlen, hogy egy tárgy ennyire szerethető. Fáj a szívem érte...

Megjegyzések

leon a profi üzenete…
Hátha lesz zöld bijancsi, rajta vagyunk!! nagyon örültem, hogy bent voltál tegnap!! Atom jól néztél ki az új hajaddal, és nagyon erős + kisugárzásod volt!! Még rágondolni is jó:) SZIA!!
András Hídvégi üzenete…
De nem ütötted meg Magad?
Király Emese üzenete…
Igazából nem látszik semmi a vázon. Tökéletesen néz ki, nem estem el, semmi effélék. Csak elpattant. Egy apró ponton keletkezett kis rozsdafolt nyomán. De ez hozzáértők szerint lehet akár nagyobb baj okozója is, így a vázat le kell cserélnem. Ezzel gyakorlatilag minden régi alkatrész lekerül a bringámról, Ez 3 éves sorsközösségünk utolsó állomása. Irány arccal az új lehetőségek felé...
András Hídvégi üzenete…
Örülök, hogy nem ütötted meg Magad.
Ago üzenete…
Új kerekek, új célok, új állomások felé visznek? Hát igen, van amikor egy-egy változás magával hoz sok más változást is, vele jár. van amikor a régit sajnálod, de az új lehetőségek is nagyon jók tudnak lenni és nagyon hiányoznának az életedből. új bringa, új élmények, új emlékek, új kötődés :)
goraka üzenete…
van itt egy 54-es Raleigh versenyváz, az a kérdés, hogy milyen legyen a színe és mi legyen az új neve a dögnek?
Király Emese üzenete…
A dög ezúttal feketéről fehérre változtassa színét, és hívják zuango-nak. Legyen egy üveggolyó a váz elején, alatta a nevével. Kormánya szarv. További részleteket illetően személyes konzultációt kérnék. Köszönettel.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Contact

i wish

Kakaós reszelt túrós