Szeretni szexi

Ma a facebookon szembejött velem ennek a csajnak az írása. http://www.oravecznora.com/ Nem tudom, hogy ki ő, de marhára tetszik. Kicsit vulgárisan fogalmazza meg azt, amiről a Kati (legyen ez az én titkom ki ő) beszél nekem amikor elmeséli, hogy mind fénylények vagyunk és semmi más dolgunk, mint szeretni. Elsősorban magunkat, illetve beengedni a feltétel nélküli szeretetet és ezt pörgetni forgatni, ezzel járni kelni és tölteni és töltődni. Aki pedig erre bezárja magát, hát annak íme a feladat: ÉBRESZTŐ!!!

Szóval Nóra sorai itt: Elegem van. Rohadtul unom, hogy az emberek rettegnek kimondani az érzéseiket, nem mernek őszinték lenni. Könyörgöm, mi az Istent vártok valakitől, aki nem az igazságra kíváncsi? Aki elől rejtegetned kell magad? Ez nem élet. Ez kurvára nem az. Mit akarsz te valakitől, aki a szeretet láttán elrohan? Szükséged van rá egyáltalán? Rohadtul nem. Merjetek szeretni és kimutatni az érzéseiteket. Lehet, hogy az Élet leszűkíti a szívkörödet, de tudod mit? Maradjon csak az, aki örül, hogy vagy neki. Hogy szereted, hogy ki mered mutatni azt, amit érzel. Az összes többi csak fárasztó játszma, szükségtelen és életet romboló. Ne tiltsd meg a szívednek, hogy szeressen. Szeretni szexi. Szeretni menő. Félni meg felesleges. Igen, lehet, hogy nemet kapsz. Lehet, hogy fájni fog. Na és? Még mindig jobb, mint egy életen át hazugságban élni.

Megjegyzések

croque monsieur üzenete…
a gyakorlatban mindez persze inkább egy állandó rollercoaster ride-ra hasonlít annyi különbséggel, hogy nem tudod, meddig tart és sosem látod a végét. de ha igazi rider vagy, nem akarsz mást, mert ez felhőtlen, gyermekien tiszta élvezet. mint amikor elrejtesz egy meglepetést és várod, hogy célba ér-e?

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Contact

i wish

Kakaós reszelt túrós