Rezgésszám

SAMSARA Theatrical Trailer from Baraka & Samsara on Vimeo.

A rezgésszámról

Az ember energiahordozó, energiát termel, fogyaszt és áramoltat. Az emberek összekapcsolódva rengeteg energiát képesek megmozgatni. Minél tisztábban áramlik az egyén energiája, annál magasabb az a rezgésszám, ami összekapcsolódva elképzelhetetlen fényesség forrása. Ez az energia egy olyan egységes utat jár, ami fölött nincs hatalma semminek és senkinek. Ez a fogalom nem is értelmezhető ebben az áramlásban. Ugyanakkor ebből az energiából "mindenkinek jut", és emiatt ebben az áramlásban a szegénység vagy a betegség sem értelmezhető. A megnövekedett rezgésszám egyensúlyban tartja az embret és minden minket körülvevő létezési formát. (Ha ezt valaki megérti, a jóga alapjait is megérti...)

Olyan világot élünk, ahol ezért a gondolatért  megégetnének, de a minimum, hogy hülyének néznek (talán ti is...).
Én egész kicsi korom óta érzem ezt, és hiszem, hogy mindenki érzi. Ha nem is meri elhinni, ha nem is tudatosítja magában, mindenki érzi a zsigereiben a rezgésszám emelkedését vagy elszenvedi annak csökkenését.

A fény mindenkiben ott van, de a rezgésszám csak akkor emelkedik, ha az egyén nyitott lesz és képes összhangban élni a környezetével. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Elég, ha megengedjük magunknak, hogy szeretetben és elfogadásban éljünk önmagunkkal és így másokkal. Ez a természetes állapotunk. Sajnos vannak olyan érzések, helyzetek, környezeti hatások és gondolatok, amik ezt a természetes fényállapotot blokkolják.
A legerősebb blokkok között van a félelem, az irígység, a féltékenység és a harag.
Jó hír, hogy oldhatók ezek a blokkok szeretettel, mosollyal, megbocsátással és türelemmel. Ezekhez az érzésekhez tudatosságra van szükség. Vannak módszerek, amik átszivárogtak a keleti világból hozzánk is. Akár a jóga vagy a meditáció...Ezek kellő figyelemmel és türelemmel segíthetnek nekünk is, akik a nyugati, materialista világ hatása alatt születtünk és élünk. Eszerint tanítottak minket az iskolában és eszerint a világnézet szerint dolgozunk. A központi gondolat a félelem. A szeretet hiánya, az elszigetelődés, az ego hatalma.
 
Vannak időszakok, amikor az univerzum energiái a változást támogaják. Ez történik mostanában is. Egy ideje érezhető egy rezgésszám változás idelent, vagy idefent a Föld felszínen. Aki érzékenyebb az energia áramlására, különös élményeket tapasztalhat. Indokolatlan nyugtalanságot, vagy éppen eufória érzést.

Világvégét jósolnak ezév decemberére, és - a szó nem materialista értelmében -ez el is jön, de valójában nem úgy, ahogyan azt a jelen látásunkkal, hallásunkkal, gondolkodásunkkal képesek vagyunk elképzelni. Nem is úgy, ahogyan Hollywood ontja az armageddont...Még csak nem is a szökőár, a földrengések vagy más, egyre sűrüsödő természeti katasztrofák formájában.

A világvége azt jelenti, hogy valaminek vége lesz és új kezdődik. Mondják, hogy a matéria korát, a vaskorszakot újra aranykorszak váltja fel.

Amit érzek az az, hogy aki képes feloldódni a világ egységes rezgésében és ezzel emelkedni, elengedve az anyagi világ vonzását, arra igazi jó világ vár. Ezek belső folyamatok, nem lehet a túlélés praktikáit "megvásárolni", vagy ellesni másoktól. Ezért fontos befelé figyelni és dolgozni magunkon, hogy emelkedjen a rezgésszám.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Contact

i wish

Kakaós reszelt túrós