miért?

Vajon hogyan jut el egy fiatal férfi oda, hogy kora reggel, egy ismeretlen, fiatal nőt azzal fenyegessen, hogy megöli, de legalábbis testi épségét veszélyezteti. Egészen pontosan azzal fenyegeti, hogy legközelebb nem csak majdnem üti el (ezt egy hirtelen fékezés, kanyar majd tolatással intézte amúgy), de átmegy a taxijával a biciklijét az út jobb szélén szabályosan tekerő nőn.
Több kérdésem van, de a legfontosabb hogy miért csinál ilyet valaki? És mit lehet tenni, hogy a hozzá hasonlók ne jelentsenek napi szinten életveszélyt a városi biciklisekre?
Published with Blogger-droid v1.6.8

Megjegyzések

Ago üzenete…
Erőszak erőszakot szül, de azért nálam a 3 cm vastag lánc mindig alapfelszerelés. Az a baj, hogy sok az állat, taxisok, biciklis futárok, meg mindenki között. Ember függő nagyon, de az a baj, hogy nincs komolyabb következménye. Tegyél bejelentést máskor a taxis társaságnál, az autó rendszámát bediktálva, az időpontot is.Kötelességük kivizsgálni. Hozzám közel álló személynek annó volt egy esete, ahol kivizsgáltattam a dolgot, nem hagytam annyiban. 30 napra letiltották a taxist, aki őrjöngött is, állítólag. Ellenőrizni fognak ilyen esetben, meg elmondatták velem 2x is, különböző időpontokban, de korrekt volt a társaság.
Ago üzenete…
Mármint külön más ember hívott fel a belső tárgyaláse előtt, meg a bejelentés után is, hogy nem keveredek-e ellentmondásba.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Contact

i wish

Kakaós reszelt túrós