Falu a lombok között

Kismaros után fent a Morgó völgy felett a dombtetőn épült ez a "Tarzan falu". Fantasztikus, hogy egy álom valósággá válik. Nomád, természetes körülmények. Víz sincs, csak lejjebb a völgyben. De könnyű feljutni, hozhatsz magaddal, amire szükséged van.
Elindulsz az első létrán fel a fára épített faházba. Eltátod a szád. Akkor még nem is sejted, hogy ez csak a kezdet. Egy egész falu vár odafenn 10 méternél is magasabban.


A "falu" eddig 11 házból áll, amiket fából és kötelekből épített "légi folyosó" köt össze egymással.
Mintha madár lennél, aki a magasban élvezheti a nap utolsó sugarait, amikor odalent már alkonyodik.


Hamarosan megnyílik a hely a nagyközönségnek, bérelhetők lesznek ezek a házikók. Érdemes kilátogatni ha szeretnél a város zajától messze kerülni, megérezni saját súlyodat a világban, visszatérni a gyökerekhez, feltöltődni az élet egyszerű, hétköznapi csodáival.

Megjegyzések

leon a profi üzenete…
Ez itt a reklám helye lesz most:)

Ha Kismaroson jársz, akkor ülj be a Kávé Bárka c. helyre. Mi nemrég fedeztük fel, nagyon aranyos nőci és jó fej férje vezetik. Amolyan művészkávézó, szép terasszal, jó kávékkal. A boraikat hagyjad, sajnos abban még van mit javulni. A múltkor ezért direkt vittem nekik egy üveggel hajósi unokatesóm 2008-as aranyérmes cabernet sauvignon borából. Hát azt szerették:) Viszont pálinkából a legjobbat tartják: Rideg pálinka. Egy élmény a pálinkát amúgy nem ivőknak is.

Gasztronómiai beszámolónkat hallhatták:)

U.i.: remélem elragadott egy Tarzan:)
Király Emese üzenete…
Hello Leon:)
Köszi az ajánlást, bírom én az ilyesmit! Oké, jófajta pálinkára simán rápróbálok.
Elragadó Tarzan nem volt jelen, így aztán nem is ragadott el:)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Contact

i wish

Kakaós reszelt túrós