De szép ez az élet


Janikovszky Éva írt ilyen címmel könyvet. És tényleg szép. A nagy összefüggő helyzetekből adódó jóság helyett inkább kicsi jók meg rosszak teszik ki a napokat, és ebből tanácsos a jókra koncentrálni. Ettől aztán szép is ez az élet.
Például azért, mert mulattam egy jót pénteken, találkoztam valakivel, aki néhány órára beszivárgott a kicsi szívembe, sétáltam a Duna partján, a nap megsütötte az arcomat, régi barátokat láttam újra, fű installációt dugdostunk a kisoroszi Ráczkert előtti focipályára, jókat ettünk, madárcsicsergésre ébredtem, újra láttam Pepe filmjét, feltekertem egy szusszra a meredek Bürök utcába, az öcsémnek sikerült a nyelvvizsgája, mert nyitott ablaknál nagyokat aludtam, és mert folyton süt a nap.

Megjegyzések

f.d. üzenete…
És tényleg.
Király Emese üzenete…
f.d. ma a Nők Lapjában olvastam az idézetet amit a blogod fejlécében találtam a földről, az égről és a létráról:) Érdekes egybeesés. Megjegyzem magamnak.
Ago üzenete…
Weöres Sándor, Tao Te King fordításos könyváben olvastam. De talán az előszóban. Elő kellene venni, néha jól jön. Bár akkor már inkább megint Tatiosz jöjjön.
Ago üzenete…
és megtanulok egyszer helyesen írni vagy elkezdem használni a firefox helyesírás ellenőrzőjét.... jé, be is van kapcsolva :-)
f.d. üzenete…
aha...azota elkoltoztem onnan a www.csalokanapfeny.com -ra

zuango, kitennelek a linkjeim koze
Király Emese üzenete…
mindig kíváncsi vagyok ki van a blogok mögött. szép a csalóka napfény, én ajánlani foglak f.d.:)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Contact

i wish

Kakaós reszelt túrós