Xpango


Multi Level Marketing online - a blogok és közösségi oldalak idején! Mitől működik?







Xpango! Próbáld ki!


A klasszikus MLM a személyes kapcsolathálót használta értékesítés céljából. Igen ám, de ehhez azért venni kellett a bátorságot, hogy felhívd az ismerőseidet sőt legtöbbször rengeteg utánajárás, mászkálás terhe mellett mindezt. Sokan erre személyiségüknél fogva alkalmatlanok, és a telefonszámla meg a ráfordított idő is hátráltató tényező lehet - csak a triviális kérdéseknél maradva.



Az online kapcsolati hálók a Facebookkal, a Myspace-szel vagy a WIW-vel (hogy csak néhányat említsünk) mára szépen kiépültek, egyetlen kattintással barátaink, ismerőseink százait tájékoztathatjuk bármiről. Adott hát minden az online MLM működéséhez. Nincs telefonköltség, nem kell házalni, csak regisztrálni és említést tenni a termékről/szolgáltatásról azokon a helyeken a kibertérben, ahol amúgy is megfordulunk.


Hogyan űködik az Xpango ?

Egyszerűen regisztrálsz, kapsz egy accountot. Innentől minden technológiai háttér a rendelkezésedre áll, hogy erőfeszítés nélkül ajánld ezt az oldalt a barátaidnak. A regisztrációval kapsz egy olyan, az oldalra mutató URL-t, amibe be van építve a te ID-d. Tehát ha valaki innen kattint, az oldal tudja, hogy a látogatót te küldted, így a te barátod/ismerősöd aktivitása a saját creditjeit és a te creditpontjaid számát is növeli.



Miért terjeszted az Xpango -t?

Mert így gyűjtöd a kreditpontokat, amivel ingyen juthatsz i-phone-hoz, i-podhoz, psp-hez, stb. És miért nem ciki a barátokat ezzel "traktálni"? Mert ők is lehetőséget kapnak arra, hogy hozzád hasonlóan könnyen szert tegyenek az oldal tulajdonosainak valamelyik termékére. Tehát ha az Xpango hírét viszed, azt a rendszer megjutalmazza.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Contact

i wish

Kakaós reszelt túrós