Itt a tavasz...



Itt a tavasz, dagad a f*sz. Viccelődik nyers erővel a férfinép.
Maradjunk női vonalon, fogalmazzuk át... valahogy így? Tavasszal felfordító erejű hormonális szérum termelődik és árad szét a test erogén zónáit működésbe lendítve, pontosabban fogalmazva a szétterjedő koncentrátum a testet egy összefüggő erogén zónává varázsolja..a koncentrátum az évek múlásával nem higul, s ha pontosabban felidézem, icipici koromban is már bőszen termelte a tavaszi piulást...most sem kímél.

Csak megváltozott valami idebent, a szívem a testem, a lelkem egy egészként kristálygömbbe csomagolva vár. Figyel, kapcsolódik, érzékel, érez, emlékeit rendezgeti. Hmm....türelem. Talán tényleg rózsát terem.

Megjegyzések

Ago üzenete…
Remélem megtalál az, akire és amire szükséged van. Ahogyan a blogodat olvastam, kiérdemelted ezt már bőven. A múlt tanulságai leülepednek majd, és igazat adok a Kékszakállú postban írtakhoz is. Úgy kell elfogadni a másikat, ahogyan van. Csak akkor működik bármi más. Lehet változás, persze, hiszen a másikért neked is lehetnek hirtelen más dolgok fontosak vagy megtetszik más dolog. Jó volt olvasni ezeket a postokat.
Király Emese üzenete…
Köszi Ago a kedves nagyon kedves hozzászólást:)
Ago üzenete…
NM :-) Tudok néha igazi ördögfióka is lenni, ám :-) Most két account alól használod a blogspot-ot vagy nem Zuangóhoz van szerencsém? Kicsit megzavarodtam, mint vasorrú bába a mágneses viharban :-D

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Contact

i wish

Kakaós reszelt túrós